Små ting på en kold søndag !

Søndag er ofte den dag jeg har tid til at bloge og sætte billeder ind på min computer so nu for jer at se hvad jeg har været i gang med sidste dage.
I genem årene har jeg samled mange små ting fra min mor og mor mor jeg er meget svage for de gamle ting og når jeg kiger i Antik og genbrugs butikker kommer der altid noget med hjem.
Jeg holder meget af dem og kan aldre finde på at smed noget ud.

Mine mors konfirmeres bog fra 1935 og små ting som var hendes og samt et hæklede lille ting som jeg vil vise jer mere om senere, hun var meget dygtig at lave alt og det er måske fordi hun var opdraget i den tid som folk ikke købte alt som de havde brug for.

Håber I alle har haft en dejlig weekend !!
Kram Diana 

1 kommentar:

  1. Hi Diana,
    I love all these treasures that belonged to your Mother. Your photographs are beautiful! Blue is my favorite color and these kitchen items are so charming. Thank you for visiting my blog...I am happy that you did as now I am here visiting your lovely blog and meeting a new friend. I hope that you are having a good week.
    Take care, Laura :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar det glæder mig helt vild meget!!

He moved in to day, so happy days ahead, love everything about crhismas, being whith the family, reading, all the good food, and of course...