Fransk disk.

Nu skal den flotte franske butik disk på plads, har haft den i nogle år men ikke haft plads til den, men nu er vi i gang med at gøre vores kælder i stand og der har jeg tænkt mig at der skal den stå og brugets til mit hobby arbejde !!





God weekend !!!

5 kommentarer:

  1. Å HELDIGE DEG DENNE ER VIRKELIG FLOTT!!
    KLEM FRA ELI:))

    SvarSlet
  2. So cool ein Traum Möbel .grüsse nina

    SvarSlet
  3. Åh...den var nydelig!Heldige deg!:)
    Ha en fin dag:)God klem fra camilla:)

    SvarSlet
  4. Jeg skulle begynne med å skrive om vhor flott jeg synes disken din er...men så leste jeg litt lenger ned.Huff og huff kjære deg ...så tragisk og sjokkerende med hunden din!!!!!!!!!Jeg lider virkelig med deg.Som du vet mistet jo jeg også min hund,men det var jeg forberedt på og fikk bruke siste månedene på mye kos og kvalitetstid med min hund,sagt skikkelig farvel.Men slik du mistet din hund er enda verre....for et sjokk!Og for en tragisk måte å dø på.Og ord blir så fattige for vi blir så glade i dem og det er så inderlig tomt når de er vekke.Men likevel...alle de gode minner,stunder...det gjør det verdt det selv om det ikke alltid blir som man tenker.Sender deg en ekstra god klem i en tung tid...vi får tro at våre to skjønninger leker sammen i hundehimmelen!!!!
    Toveklem:)

    SvarSlet

Tak for din kommentar det glæder mig helt vild meget!!

The summer is still here

  I have had a wonderful summer with a lot of lovely days with family and friends, there’s nothing like time with the ones you love ❤️ hope ...